Staro za novo
Zahtev za ponudu

SuperSport 950 S

Zapremina: 937 cc

Snaga: 110 KS (81 kW)

Obrtni momenat: 9,5 kgm (93 Nm)

Težina bez tečnosti: 1848 kg

Visina sedišta: 810 mm

Cena od 18.200€

SuperSport 950 S

Your way to sport

Ducati Supersport promenio je naziv i sada se zove SuperSport 950. Uz nov naziv stiže i nova estetika, elektronika i još bogatija oprema, ali i EURO 5 norma.

Dizajn novog SuperSporta 950 je ponovo evoluirao zahvaljujući novim oplatama koje je kreirao naš Centro Stile uz koje SuperSport 950 dobija još više sportski, još dinamičniji i fluidniji izgled koji nosi jaku asocijaciju na Panigale V4. Veza sa Panigale-om dodatno je naglašena kroz nova full LED svetla sa DRL funkcijom. Novi dizajn je okosnica transformacije SuperSporta 950 u idealan Ducati za mlađe vozače koji su u potrazi za prvim sportskim motorom.

Jak, svetleći potpis

Nova full LED svetla i Daytime Running Light (DRL) dodatno naglašavaju vezu sa Panigale-om V4, a oplate su posebno dizajnirane sa namerom da naglase sportski karakter i fluidnost oblika.

Sport i Comfort

Još više sportskog karaktera u dizajnu, još više zabave u vožnji, ali i još više lakoće upravljanja, sigurnosti i udobnosti zahvaljujući još bogatijoj serijskoj opremi. Za pogon novog SuperSporta 950 zadužen je dvocilindarski Ducati Testastretta 11° sa 937 cc koji je opremljen savremenom elektronikom poput Boschove inercijske 6-osovinske platforme koja tokom vožnje prati kretanje i uglove u kojima se motor nalazi.

Novi SuperSport 950 opremljen je poslednjom verzijom Ducati trellis rama koja koristi agregat kao nosioca opterećenja, kao i elegantnom aluminijumskom viljuškom.

 

   Dostupna verzija sa 35 kW

 

SERIJSKA OPREMA

  • Riding Modes, ABS Bosch Cornering, Ducati Traction Control (DTC) EVO, Ducati Wheelie Control (DWC) EVO, Power Modes, Day Time Running Light (DRL), TFT instrumentacija u boji, podesiv vizir, Ducati Quick Shift (DQS) up/down EVO, Öhlins vešanje, prekrivka suvozačevog sedišta
  • Predispozicije: alarm, grejači ručica upravljača, Ducati Multimedia System (DMS).

Zapremina: 937 cc

Snaga: 110 KS (81 kW)

Obrtni momenat: 9,5 kgm (93 Nm)

Težina bez tečnosti: 1848 kg

Visina sedišta: 810 mm

Cena od 18.200€