Naš tim

Strast. Profesionalnost. Pouzdanost.
Doživljaj vožnje i zadovoljstvo klijenata su naša glavna motivacija. Otkrijte više o nama i uverite se u našu kompetentnost.

Naša priča - KMZ Group

KMZ Group je vertikalno integrisana holding kompanija sa sedištem u Beogradu. Grupaciju čini nekoliko kompanija koje su aktivne u građevinarstvu, poljoprivrednim tehnologijama i motociklizmu.

Naša istorija seže nazad u 2007. godinu kada je osnovana kompanija MG Precast koja je danas regionalni lider u proizvodnji montažnih betonskih konstrukcija. Još od tada smo sa našim kompanijama sastavni deo ekonomske ekspanzije Srbije i Balkana, a kompanije članice grupacije su direktno uključene u najznačajnije investicije Regije. Pored desetina hiljada kvadratnih metara objekata koje smo izgradili, razvili smo i održavamo izvrsnu saradnji sa svim stranim i domaćim investitorima, a sama grupacija je tokom godina proširena novim kompanijama koje smo osnovali u sektoru građevinarstva.

U sektoru poljoprivrednih tehnologija aktivne su naše kompanije Loom Of Fruit d.o.o. i Bacca Blu. Prva je jedan od vodećih evropskih proizvđača betonskih stubova za protivgradne sisteme, dok je druga uz implementaciju najsavremenijih tehnologija vremenom postala jedan od vodećih proizvođača borovnica.

Sedam godina od osnivanja prve kompanije naše grupacije, 2014. godine, posao i strast su spojeni. Kao motociklisti i Ducatisti smo sa zadovoljstvom postali zastupnici brenda Ducati u regionu (Bosna i Hercegovina, Crna Gora) kroz našu kompaniju Burnout d.o.o.

Godišnji promet naše grupacije koji premašuje 50 miliona EUR, pozitivna perspektiva rasta i naša neuporediva strast ka svemu vezanom za Ducati čine okosnicu našeg uspeha u promociji kvaliteta i pouzdanosti čuvenog brenda iz Borgo Panigale-a.

Burnout Serbia

Burnout Srbija vremenom je postao ne samo pouzdan i dokazan partner Ducati Motor Holdinga, već i uvoznik nekoliko renomiranih brendova motocikala i moto opreme, a poslovanje smo proširili na više zemalja Regiona. Naravno, naš fokus i flagship ostaje zastupanje brenda Ducati u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

Iskustvo i uspeh grupacije u različitim branšama omogućavaju nam da sa apsolutnom sigurnošću potvrdimo da je Ducati svet zasigurno najstrastveniji, najinovativniji i najnapredniji u svim nijansama poslovanja - a, ako vam mi to kažemo, možete nam verovati na reč!

Burnout Italia

Naše poslovanje smo 2019. godine proširili na teritoriju Italije, posle poziva Ducati Motor Holdinga da preuzmemo Ducati Genova zastupništvo. Naše stečeno iskustvo u kombinaciji sa tridesetogodišnjim iskustvom tima u Đenovi garantuju široku viziju potreba tržišta, maksimalnu kreativnost i fleksibilnost kao i mogućnost da kreiramo rešenja po meri klijenata zahvaljujući našem dubokom poznavanju brenda Ducati.

Prvi izazov i zadatak u Đenovi bio je da povratimo poverenje tamošnjih klijenata, dok je naš svakodnevni imperativ da učinim svakog našeg klijenta ponosnim članom velike Ducati porodice.

Naš tim

Jelena Janićijević

Direktor

Saša Vickov

Sales Manager

Nikola Koljanin

Aftersales Manager

Aleksandra Joksić

Administracija

Miloš Spasojević

Šef servisa