Staro za novo
Zahtev za ponudu

Panigale V2 Bayliss 1st Championship 20th Anniversary

Zapremina: 955 cc

Snaga: 155 KS (114 kW)

Obrtni momenat: 10,6 kgm (104 Nm)

Težina bez tečnosti: 174,5 kg

Visina sedišta: 835 mm

Cena od 23.600€

Panigale V2 Bayliss 1st Championship 20th Anniversary

Born to Celebrate

Novi Panigale V2 Bayliss 1st Championship 20th Anniversary slavi jednog od najuspešnijih Ducati pilota koji je postao simbol čitave jedne zajednice: legendarnog Troya Baylissa. To je specijalan model kreiran u limitiranoj seriji kao čist izraz Ducati sportskog karaktera i kao omaž vanvremenskoj strasti.

Kao osnova poslužio je novi Panigale V2 koji je obogaćen jedinstvenom jubilarnom grafikom za čiju je inspiraciju poslužio čuveni 996 R sa kojim je Bayliss osvojio svoju prvu svetsku titulu 2001. godine. Dodatna inspiracija bile su Ohlins komponente kojima su performanse ovog jubilarnog modela podignute na sasvim novi nivo.

 

Dva cilindra, jedinstven duh i čist Bayliss karakter

52 pobede, 94 podijuma i 3 svetske titule u Superbike šampionatu: duo Ducati-Bayliss bio je jedan od najuspešnijih u motorsport univerzumu. Njegovi uspesi su nedvosmisleno utkani u srca svih Ducatista širom sveta, a pobednički sporazum između Ducati-ja i ‘Baylisstic-a’ obnovljen je za potrebe kreiranja ovog jubilarnog motocikla koji će biti proizveden u limitiranoj seriji sa grafikom koju su Bayliss i naši dizajneri zajedno kreirali.

 

SERIJSKA OPREMA

  • Riding Modes, Power Modes, ABS Bosch Cornering EVO, Ducati Traction Control (DTC) EVO 2, Ducati Wheelie Control (DWC) EVO, Engine Brake Control (EBC) EVO, Ducati Quick Shift (DQS) up/down EVO 2, full LED svetla sa Daytime Running Light (DRL), prednji amortizer Öhlins, vešanje Öhlins – viljuška NX30 i zadnji amortizeri TTX36, automatski pokazivači pravca, litijumska baterija, cover izduva u carbon fiberu i titanijumu

OPREMA UZ MOTOR:

  • Fuzasteri i kit za suvozačevo sedište
  • Predispozicije: Ducati Data Analyser+ (DDA+) sa GPS modulom, Ducati Multimedia System (DMS), Ducati Lap Timer GPS (DLT GPS), alarm

Zapremina: 955 cc

Snaga: 155 KS (114 kW)

Obrtni momenat: 10,6 kgm (104 Nm)

Težina bez tečnosti: 174,5 kg

Visina sedišta: 835 mm

Cena od 23.600€