Staro za novo
Test Vožnja
Zahtev za ponudu

Multistrada V4 S Grand Tour

Zapremina: 1.158 cc

Snaga: 170 KS (125 kW)

Obrtni momenat: 125 Nm

Težina bez tečnosti: 218 kg

Visina sedišta: Podesivo 840 mm - 860 mm

Cena od 27.600€

Multistrada V4 S Grand Tour

Tour your way

Predstavljamo vam najkompletniju Multistradu V4 ikada, posvećenu isključivo istinskim ljubiteljima dugih putovanja: doprodošli u novu eru maksimalnog konfora i beskonačne sigurnosti.

Multistrada V4 Grand Tour je u potpunosti opemljena za putovanje, kompletna je u svakom pogledu, od luksuznih oklopa i pažnje posvećene dizajnerskim detaljima, pa sve do avangardne elektronike. U svakom trenutku je spremna za tvoju sledeću, ili za tvoju najveću životnu avanturu a sa sobom donosi bočne kofere od 60l vrhunskog kvaliteta i sa lakim sistemom kačenja i skidanja, sofisticirane sisteme bezbednosti, radar visokog kvaliteta za adaptivnim tempomatom (ACC), sistem kontrole mrtvog ugla (BSD), i ono najvažnije, vrhunsku mrežu podrške na putu.

Zasnovana na modelu S sa opremom Travel&Radar, povrh svega u fabričkoj konfiguraciji sadrži sistem TPMS koji signalizira pritisak guma na kontrolnoj tabli i LED maglenke radi bolje vidljivosti u noćnim ili maglovitim uslovima.
Dodatni komfor garantuju grejači ručica i grejači sedišta vozača i suvozača a sve u cilju maksimalne udobnosti na dugim putovanjima.

Zahvaljujući pojedinim poboljšanjima usvojenim na modelu V4 Rally, korman je ovde fiksiran pod oštrijim uglom u odnosu na gornji trougao, omogućavajući tako direktniji osećaj u vožnji. Ugrađeni su štitnici toplote na zadnjoj viljušci i na levoj strani ispod zadnjeg rama, u predelu potkolenica postoji mogućnost zatvaranja protoka vazduha kroz krilca, a pretinac za telefon sada sardži ventilator za hlađenje uređaja.

Uživajte u potpunom miru čak i na najzahtevnijim putovanjima zahvaljujući pouzdanosti nove Multistrade V4 i njenog programa pomoći na putu Multistrada 4EVER.

 

   48 meseci garancije bez ograničenja kilometraže

 

SERIJSKA OPREMA

  • Riding Mode, Power Mode, ABS Cornering, Ducati Traction Control, Ducati Wheelie Control, Daytime Running Light, Ducati Cornering Light, Ducati Brake Light, 6,5″ TFT display u boji sa Ducati Connect sistemom i integrisanom navigacijom, full LED svetla, osvetliene komande upravljaca, Cruise Control, Vehicle Hold Control, Ducati Skyhook Suspension, Ducati Quick Shift, Hands-Free

Zapremina: 1.158 cc

Snaga: 170 KS (125 kW)

Obrtni momenat: 125 Nm

Težina bez tečnosti: 218 kg

Visina sedišta: Podesivo 840 mm - 860 mm

Cena od 27.600€