Otvorene su prijave za Ducati Days Divčibare!

Posle duže prinudne pauze, Burnout team, u svom najboljem sastavu ikada, za vas ove godine ponovo organizuje dobro poznati Ducati Days Experience.

Prijava i informacije o događaju

Tri dana, dva točka – samo jedna strast!

 

Dragi naši prijatelji i članovi velike Ducati porodice, sa ponosom najavljujemo da je čekanju došao kraj! Posle duže prinudne pauze, Burnout team, u svom najboljem sastavu ikada, za vas ove godine ponovo organizuje dobro poznati Ducati Days Experience. Često volimo da se pohvalimo da imamo ubedljivo najbolje klijente a ta činjenica i nas same podstiče da prevazilazimo sopstvene granice i budemo uvek bolji, kako bismo ispunili vaša očekivanja i učinili vas ponosnima.

Ove godine vas vodimo na Divčibare u nadi da će svako od vas imati priliku da doživi ovu prelepu planinu na potpuno novi način  i iz perspektive koju niste očekivali. U narednim redovima ćete se bolje upoznati sa sadržajem trodnevnog druženja a sve precizne instrukcije ćemo  objaviti neposredno pred polazak.

 

Program događaja

U petak 16. juna, u 11.00h krećemo iz našeg salona u zajedničku vožnju ka krajnjoj destinaciji. Ideja je da ne krećemo previše rano kako bi što veći broj prijatelja mogao da nam se pridruži na startu, a da pri tome niko ne bude prinuđen da od kuće krene previše rano.

Do Divčibara bi vožnja trebalo da traje oko 5 sati, odnoso do 16h bi bilo lepo da se svi okupimo u Hotelu Royal Mountain koji će biti naša baza u toku trajanja ovog nezaboravnog iskustva. Naravno, mi ćemo naknadno objaviti i preciznu rutu na relaciji Beograd – Divčibare, uključujući i mesta za pauze kako bismo imali prilike da se grupišemo i sačekamo ostatak ekipe koji nije eventualno imao mogućnost da krene sa nama iz Beograda.

Nakon dolaska u hotel, dok sabirate utiske iz vožnje i čekate ključeve od soba, imaćete priliku da uživate u koktelu dobrodošlice i raspakivanju znakova pažnje koje smo za vas pripremili.

Pre večere predviđene za 19 časova, na raspolaganju će vam biti SPA centar, bar u lobiju i bar na terasi, a nakon večere vas čeka iznenađenje za koje smo sigurni da će doprineti izuzetnom raspoloženju.

 

Subota 17. jun će biti u znaku avanture. Odmah nakon doručka imaćete priliku da probate naše demo motore ukoliko vas to bude interesovalo, predložićemo vam jednu interesantnu lokalnu On-Road turu ali i jednu Soft Off-Road destinaciju, gde ćete moći zajedno sa nama da siđete sa dobro poznatog asfalta. Ko bude želeo, uz doplatu će imati mogućnost da se pridruži karavanu džipova koji će takođe Off-Road trasama dočarati lepote Divčibara. Za one kojima avantura ne nedostaje, tu je SPA centar, relax masaže i šetnja u prirodi.

Posle zabavnog dana će uslediti još zabavnije veče! U kasnim popodnevnim satima ćemo se svi vozićem prebaciti u samo podnožije ski staze gde nas čeka autentična “Planinska večera” i vrhunska muzika. U hotel se naravno vraćamo organizovanim prevozom najkasnije u 00h.

 

Nedelja 18. jun je dan za smeh i prepričavanje. Posle doručka i sabiranja utisaka, lagano krećemo kućama onim ritmom koji nam je subota uveče nametnula. Ukoliko neko bude izrazio neku posebnu želju koja nije mogla da mu se ispuni dan ranije, mi ćemo biti na raspolaganju kao i uvek.

Veoma nam je važno da znate da smo Hotel Royal Mountain pažljivo odabrali zbog njegovog sadržaja i porodične atmosfere koja vlada a koja je, složićete se, svima nama veoma bliska. Nesporno je da smo svesni činjenice da će interesovanje za učešće biti veliko i da to znači da praktično neće postojati sobe koje će se koristiti kao jednokrevetne ali smo upravo to i želeli da postignemo – kvalitetnu vožnju, bliskost i dobru zabavu.

 

• Cena po osobi za gore opisani sadržaj je 17.900 RSD i uključuje sve navedeno osim: pića koje će svako od nas platiti prema konzumaciji, off road ture džipovima (+7.000 RS) i relax masaže.

• Broj učesnika je ograničen pa vas zato molimo da budete dovoljno brzi i prijavite se što pre. Plaćanje je avansno na osnovu predračuna koji ćemo vam mi izdati, a uplata predstavlja potvrdu prijave.

• Sve detalje koji se odnose na rute i precizne satnice ćemo objaviti naknadno, odnosno nekoliko dana pre samog događaja.

 

Radujemo se druženju sa svima vama i velikom poverenju koje nam ukazujete.

Burnout Team

Prijavi se za događaj