Staro za novo
Zahtev za ponudu

Streetfighter V4 Lamborghini

Zapremina: 1103 cc

Snaga: 208 KS (153 kW)

Obrtni momenat: 123 Nm

Težina bez tečnosti: 178 kg

Visina sedišta: 845 mm

Cena od 63.000€

Streetfighter V4 Lamborghini

The Unexpected Formula

Drugo poglavlje kolaboracije dva brenda koja su dala ključan doprinos istoriji Motor Valley-a rezultirala je novim Ducati Streetfighter V4 Lamborghini-jem sa posebnom grafikom i jedinstvenim detaljima koji evociraju dizajn čuvenog Lamborghini Huracán STO (Super Trofeo Omologato).

Motocikl koji je savršeno otelotvorenje stila, sportskog duha i ekskluzivnosti koji su svojstveni za oba brenda uz jedinstvenu kombinaciju tehnologije, performansi i dizajna.

Huràcan STO je verzija istoimenog modela koja se odlikuje najboljim performansama. To je sportski automobil čija je jedina namena da pruži sve doživljaje sportske vožnje i tehnologije u izdanju koje je moguće voziti na redovnim putevima. Koristeći Panigale V4 S 2023 kao tehnološku osnovu uz karakteristične elemente Lamborghini-a, Ducati je kreirao hiper-ekskluzivan model sa jasnom inspiracijom. Boje korišćene za ovaj motor identične su onima iz sveta automobila – osnova u Citrea zelenoj i kontrastni elementi u Dac narandžastoj.

Grafika je nastala kroz direktnu saradnju Centro Stile Ducati i Centro Stile Lamborghini. Broj 63 je asocijacija na godinu osnivanja kompanije iz Sant’Agata Bolognese-a, a broj 630 označava broj primeraka koji će biti proizvedeni – uz pripadajući sertifikat o autentičnosti. Dodatno, serija od limitiranih i numerisanih 63 primerka rezervisana je za posebne klijente Lamborghini-a koji će imati priliku da svoje motore konfigurišu tako da bojama odgovaraju automobilima koje već poseduju.

Zapremina: 1103 cc

Snaga: 208 KS (153 kW)

Obrtni momenat: 123 Nm

Težina bez tečnosti: 178 kg

Visina sedišta: 845 mm

Cena od 63.000€