Staro za novo
Test Vožnja
Zahtev za ponudu

DesertX

Zapremina: 937 cc

Snaga: 110 KS (81 kW)

Obrtni momenat: 9,4 kgm (92 Nm)

Težina bez tečnosti: 202 kg

Visina sedišta: 875 mm

Cena od 17.400€

DesertX

Dream Wilder

Istraživanje. Zabava. Performanse  i velika želja da se otisneš u nove horizonte. Identitet novog DesertX-a ne ostavlja prostora za sumnju: jedan pogled na njega te prebacuje u uzbudljivi svet Dakar rally-a.

Novi DesertX opremljen je prednjim točkom od 21’’ i zadnjim točkom od 18’’ – sa ciljem da bude u stanju da savlada i najizazovnije off-road uslove vožnje. Ciljani razvoj off-road motocikla zajedno sa Ducati iskustvom na asfaltu proizveo je motor koji je kako responzivan tako i upravljiv na svim podlogama.

Tehnologija za avanturu života
Veliki napor uložen je u ergonomiju, aerodinamiku i elektroniku. Koristeći neverovatno Ducati iskustvo u ovim poljima, kreirano je potpuno novo, off-road vešanje sa namerom da DesertX učinimo funkcionalnim ‘sportskim oruđem’. Novi DesertX je neverovatno tehnološki napredan, kompetentan i efikasan motor – kao i svi drugi Ducati modeli.

Pustinja kao inspiracija
Motor sa toliko izraženim identitetom primorao nas je da po prvi put kreiramo potpuno zasebnu liniju garderobe koja u našem Centro Stile Ducati nosi internu oznaku 21/18. Spremi se da kreneš u nove avanture i otkrij potpuno nove komade kolekcije posvećenoj novom DesertX-u.

Dodatna oprema
DesertX dolazi sa opširnim setom serijske opreme koju je moguće dodatno proširiti i unaprediti kroz veliki izbor dostupne dodatne opreme namenjene off-road i touring vožnji.

 

   Dostupan u verziji sa 35 kW

   48 meseci garancije, bez ograničenja kilometraže

 

SERIJSKA OPREMA

  • Ducati Safety Pack (ABS Cornering , Ducati Traction Control DTC), Riding Mode, Power Mode, Ducati wheelie control (DWC), Engine Brake Control (EBC), Ducati Quick Shift up/down (DQS), Cruise control, full LED svetla, DRL, Ducati brake light (DBL), USB ulaz, 12V ulaz, automatski pokazivači pravca, amortizer volana
  • Predsipozicije: Ducati Multimedia System (DMS), alarm, Turn-by-turn navigacija, maglenke, grejane ručice upravljača, pomoćni rezervoar

Zapremina: 937 cc

Snaga: 110 KS (81 kW)

Obrtni momenat: 9,4 kgm (92 Nm)

Težina bez tečnosti: 202 kg

Visina sedišta: 875 mm

Cena od 17.400€