Staro za novo
Zahtev za ponudu

Hypermotard 950 SP

Zapremina: 937 cc

Snaga: 114 KS (84 kW)

Obrtni momenat: 96 Nm

Težina bez tečnosti: 176 kg

Visina sedišta: 890 mm

Cena od 19.000€

Hypermotard 950 SP

Play time. Show time.

Izazov prihvaćen. Za 2022. godinu Ducati je pripremio update za Hypermotard porodicu koja dobija EURO 5 standardizaciju i novu grafiku za SP verziju. Nova unapređenja garantuju iste vrednosti kada su u pitanju obrtni momenat i snaga.

Nova grafika koja svojim bojama jasno asocira na svet trka, a svojim linijama na freestyle sportove. Nova grafika koja dodatno naglašava mladalački karakter ovog modela. Hypermotard je idealan izbor za sve koji su u potrazi za čistim adrenalinskim doživljajem, ali ne žele da prave kompromise sa sigurnosti u vožnji. Tri modela Hypermotard porodice – 950, 950 RVE i 950 SP – su savršeni za zabavu u krivinama i agilnost pri gradskoj vožnji zahvaljujući svojoj sofisticiranoj elektronici.

Dvocilindarski Ducati Testastretta 11° agregat sa 937 cc je u potpunosti usklađen sa Euro 5 normom, a menjač je pretrpeo dodatna unapređenja kako bi promene brzina bile još preciznije.

 

SERIJSKA OPREMA

  • Riding Modes, ABS Bosch Cornering, Ducati Traction Control (DTC) EVO, Ducati Wheelie Control (DWC) EVO, Power Modes, Day Time Running Light (DRL), Aluminijumski upravljač sa varijabilnim sekcijama, mogućnost uklanjanja fuzastera suvozača, Presa USB, Ducati Quick Shift (DQS) up/down EVO, podesivo Öhlins vešanje, livene Marchesini felne, Pirelli Diablo Supercorsa SP pneumatici, prednji blatobran i zaštita lanca od carbon fiber-a, SP grafika.
  • Predispozicije: alarm, grejači ručica upravljača, Ducati Multimedia System (DMS)

Zapremina: 937 cc

Snaga: 114 KS (84 kW)

Obrtni momenat: 96 Nm

Težina bez tečnosti: 176 kg

Visina sedišta: 890 mm

Cena od 19.000€