SERVIS

U sastavu Ducati centra na Novom Beogradu nalazi se i ovlašćeni Ducati Servis, jedini na teritoriji Srbije i Crne Gore. Ducati Servis je opremljen najsavremenijom tehnologijom za pružanje kompletne dijagnostičke i servisne usluge.
Uživanje u vožnji, pouzdanosti i maksimalno optimizovanje troškova održavanja su među glavnim kriterijumima kojima se vodimo u Ducatiju.

Kao vlasnik Ducati motocikla želite da Vaš motocikl ostane pouzdan i zadrži vrhunske performase, a za to su potrebni najbolja dijagnostika, najkvalitetnija servisna usluga po Ducati standardima kao i originalni rezervni delovi koji će Vam obezbediti bezbednu i udobnu vožnju.

Ducati ovlašćeni servisni centar nudi kompletno servisiranje motocikala. Opremljen je najnovijim alatima i najsavremenijom tehnologijom neophodnom za dijagnostikovanje i popravku kvarova kao i magacin sa originalnim rezervnim delovima i asesoarima za motocikle.

Naš tim čine obučeni serviseri sa dugogodišnjim iskustvom u ovoj oblasti.

Vršimo sve vrste popravki motocikala koji su u garantnom i vangarantnom roku. Pored redovnih servisa nudimo:

  • Servisiranje velikog broja poznatih marki ogibljenja
  • Zamenu i balansiranje pneumatika
  • Mehaničarske radove
  • Tunig i styling motocikala
U ovlašćenom Ducati servisu rade stručni mehaničari koji do najsitnijih detalja poznaju motocikle koje popravljaju, te možete biti siguni da je vaš dvotočkaš u najboljim rukama. Ako odaberete Ducati ovlašćeni servis, uvek ćete imati garanciju na rezervne delove, a time i bezbednost i dugovečnost vašeg motocikla.
Servis se nalazi na adresi Bulevar Arsenija Čarnojeviča 95A, Novi Beograd.
 
Telefon za informacije i zakazivanje: +381 11 3110 246 / +381 62 774 045
 
E-mail: sales©burnout.rs  
Arrow
Arrow
Slider

RACING I ISKUSTVO

RACING

KONTAKT

Burnout d.o.o.

Bulevar Arsenija Čarnojevića 95A
11070 Novi Beograd (Srbija)
Tel. +381 11 3110246
Mob. +381 62 774045
www.ducatiserbia.rs | info@ducatiserbia.rs