#WeRideAsOne: hiljade Ducatista širom sveta na ulicama – u Beogradu vožnja do Ušća i Avale

 

Prvo izdanje #WeRideAsOne formata događaja uspešno je završeno. U subotu, 07. maja globalna Ducati zajednica okupila se u svakom gradu da proslavi svoju Ducati strast.

Događaj je organizovan zahvaljujući sinergiji Ducati dilera i oficijelnih DOC klubova koji su zajedno kreirali posebne programe za taj dan – svaki u svom gradu, prema specifičnostima istog. Ukupno je učestvovalo 224 dilera uz podrško 120 Ducati Official klubova iz celog sveta.

Ukupno se tog dana okupilo preko 13.000 Ducatista koji su zajedno obojili ulice gradova u preko 40 zemalja svojim Ducati i Scrambler Ducati motociklima. Highlight događaja bila je parada kroz gradove poput Beograda, Đenove, Zagreba, Majamija, Nju Delija, Rima, Bolonje, Rio De Žaneira, Njujorka, Valensije, Kuala Lumpura i mnogih drugih.

U Beogradu, u organizaciji Ducati Serbia tima i nedavno formiranog DOC Serbia kluba, okupilo se preko 40 Ducatista iz čitave Srbije. Posle doručka i druženja u salonu, organizovan je zajednički photo-op na keju kod Ušća, posle čega je usledila vožnja do Spomenika neznanom junaku na Avali. Slike sa događaja pogledajte na stranici ‘Galerija’.

Uspeh ovog novog formata doveo je do odluke da #WeRideAsOne postane događaj koji će od sada biti organizovan svake godine, na prvu subotu maja meseca.

#WeRideAsOne poslužio je kao savršena prilika da zagrejemo motore za dolazeću globalnu Ducati žurku – World Ducati Week koji se održava od 22. do 24.07. na Misano World Circuit-u u Italiji. Karte za WDW možete kupiti ovde.

 

#WeRideAsOne #WeAreDucati #LetsRideAsOne #WDW2022