Dovizioso treći u Španiji!

Andrea Dovizioso zauzeo je treće mesto u Jerez de la Fronteri. Posle izazovne trke i visokih temperatura koje su i pilote i motocikle dovele do samih granica, pilot fabričkog tima uspešno je ostvario svoju strategiju.
AD AX71914 UC178244 High AD AX71914 UC178244 High

Trku je otpočeo iz trećeg reda da bi se posle samo nekoliko krugova probio na peto mesto. Ostatak trke proveo je braneći četvrto mesto od Morbidelli-ja i Espargara, a pred sam kraj uspeo je da sustigne Jack-a Millera. Na dva kruga do kraja prestigao je Millera i završio je trku na trećem mestu. Treće mesto je najbolji rezultat Doviziosa do sada na ovoj stazi, u MotoGP klasi, dok je za Ducati ovo peti treće mesto na španskoj stazi. Na kraju prve Velike nagrade ovogodišnjeg šampionata, Ducati zauzima drugo mesto na rangiranju konstruktora, dok je Ducati tim drugi na rang listi timova.
Show More LOADING... NO MORE ITEMS

PRATITE NAS

RACING I ISKUSTVO

RACING

ISKUSTVO

KONTAKT

Burnout d.o.o.

Bulevar Arsenija Čarnojevića 95A
11070 Novi Beograd (Srbija)
Tel. +381 11 3110 462
www.ducatiserbia.rs | info@ducatiserbia.rs
Koristimo kolačiće kako bismo optimizirali ovu veb stranicu i redovno je ažurirali prema Vašim potrebama. Kliknite na "Politika privatnosti" za detaljne informacije o upotrebi kolačića na ovoj web stranici. Ako kliknete na "Da, slažem se", kolačići će biti aktivirani. Ako ne želite da se kolačići aktiviraju, kliknite "Ne slažem se". Napominjemo da ukoliko ne odobrite upotrebu kolačića, njihovo blokiranje može da utiče na Vaše korisničko iskustvo i moguće je da Sajt neće ispravno funkcionisati.
Politika privatnosti Da, slažem se Ne slažem se