(PRESS) Test pouzdanosti - Multistrada 950

mts 2
Renomirani italijanski magazin Motociclismo u januarskom izdanju objavio je rezultate najzahtevnijeg testa pouzdanosti - 50.000 kilometara za osam meseci. Multistrada pokazala se odlično, a mi vas podsećamo da Multistradu 950 S Touring možete odvesti iz salona za samo 165 EUR mesečno uz učešće od 6.640 EUR! Kontaktiraj nas i saznaj više o ovoj posebnoj ponudi! Pročitaj ceo tekst preveden na srpski!

TOP STANJE


Najprodavaniji putni motocikl iz fabrike iz Bolonje susreo se sa najtežim testom pouzdanosti: 50.000 km u periodu od samo osam meseci, pređenih u periodu mart - novembar 2019. godine. Multistrada je pokazala svoje prave boje. Rubin u kruni ovog motocikla svakako je agregat: od početka pa do kraja ovog putovanja, agregat je dobio 4 KS, nije potrošio ništa ulja i prilikom otvaranja agregata zatekli smo odlično stanje unutrašnjih komponenti agregata. Čak ni probijen hladnjak i pokušaj krađe nisu ga mogli zaustaviti.

UNUTAR AGREGATA


Bez sumnje, agregat naše Multistrade je u odličnom stanju poput onih Multistrada koje su rastavljane tokom prethodnih dugih testova. Sve unutrašnje komponente su u vrhunskom stanju, sa minimalnim trošenjem. Potvrda ovog dobrog mehaničkog zdravlja su rekordna snaga i maksimalni obrtni moment koji su zabeleženi na kraju našeg testa.
Show More LOADING... NO MORE ITEMS

PRATITE NAS

RACING I ISKUSTVO

RACING

ISKUSTVO

KONTAKT

Burnout d.o.o.

Bulevar Arsenija Čarnojevića 95A
11070 Novi Beograd (Srbija)
Tel. +381 11 3110 462
www.ducatiserbia.rs | info@ducatiserbia.rs
Koristimo kolačiće kako bismo optimizirali ovu veb stranicu i redovno je ažurirali prema Vašim potrebama. Kliknite na "Politika privatnosti" za detaljne informacije o upotrebi kolačića na ovoj web stranici. Ako kliknete na "Da, slažem se", kolačići će biti aktivirani. Ako ne želite da se kolačići aktiviraju, kliknite "Ne slažem se". Napominjemo da ukoliko ne odobrite upotrebu kolačića, njihovo blokiranje može da utiče na Vaše korisničko iskustvo i moguće je da Sajt neće ispravno funkcionisati.
Politika privatnosti Da, slažem se Ne slažem se