fbpx

4Ever Multistrada


DUCATI 4EverMultistrada UC104668 High

Od novembra četiri godina garancije za sve Multistrada modele!

  • Ducati uvodi 4Ever Multistrada: četvorogodišnju garanciju bez ograničenja kilometraže za sve modele za 2020. godinu
  • Posle 16 godina konstantnih unapređenja, Multistrada dostigla je do sada neviđen nivo kvaliteta i pouzdanosti
  • Kvalitet tipičan za Ducati, veština i strast prisutni su u celoj Ducati dilerskoj mreži 

Borgo Panigale (Bolonja, Italija), 13. novembar 2019. – Šesnaest godina je prošlo otkada je prva Multistrada sišla sa traka fabrike u Borgo Panigale-u. Do sada je proizvedeno preko 100,000 komada ovog motocikla koji je osmišljen da zadovolji potrebu za putovanjem bez kompromisa.
 
Sve surovija i duža testiranja, unapređen proces proizvodnje i napredne numeričke simulacije podigle su nivo pouzdanosti na najviše razine.
 
Nadograđujući stečeno iskustvo, Ducati od sada nudi 4Ever Multistrada program – 4 godina garancije bez ograničenja kilometraže za sve modele Multistrade za 2020. godinu.
 
Voziti Multistradu je jedinstveno, uzbudljivo i ispunjavajuće iskustvo. Tehnologija, performanse i dizajn su uvek bili ono po čemu se Ducati motocikli razlikuju. Sada je sve to spojeno sa komforom i povećanim kapacitetom prtljaga kako bi inspirisali svakog vozača da prelazi još veće udaljenosti. Upravo iz tog razloga, Ducati je kreirao 4Ever Multistrada garanciju.
 
4Ever Multistrada garancija važi u celoj Evropi, za sve 950 i 1260 Multistrada modele za 2020. godinu*, uključujući novu 1260 S Multistradu Grand Tour. Ova garancija obezbeđuje vozačima kvalitet usluga koje pruža cela Ducati dilerska mreža sastavljena od vrhunskih profesionalaca, koji svoja znanja konstantno unapređuju sa željom da svakom Ducati motociklu pruže isti nivo pažnje koji mu je pružen u fabrici prilikom proizvodnje. Za dodatne informacije o 4Ever Multistrada garanciji kontaktirajte nas mejlom na sales@burnout.rs ili telefonom na +381 (62) 774 045
 
 
* 4Ever Multistrada garancija važi za sve Multistrada modele za 2020. godinu, kupljene od 01.11.2019.
 

 

Show More LOADING... NO MORE ITEMS

PRATITE NAS

RACING I ISKUSTVO

RACING

ISKUSTVO

KONTAKT

Burnout d.o.o.

Bulevar Arsenija Čarnojevića 95A
11070 Novi Beograd (Srbija)
Tel. +381 11 3110 462
www.ducatiserbia.rs | info@ducatiserbia.rs
Koristimo kolačiće kako bismo optimizirali ovu veb stranicu i redovno je ažurirali prema Vašim potrebama. Kliknite na "Politika privatnosti" za detaljne informacije o upotrebi kolačića na ovoj web stranici. Ako kliknete na "Da, slažem se", kolačići će biti aktivirani. Ako ne želite da se kolačići aktiviraju, kliknite "Ne slažem se". Napominjemo da ukoliko ne odobrite upotrebu kolačića, njihovo blokiranje može da utiče na Vaše korisničko iskustvo i moguće je da Sajt neće ispravno funkcionisati.
Politika privatnosti Da, slažem se Ne slažem se