fbpx

Najlepši motor EICMA-e!

v4 Ducati Streetfighter V4 izabran je za najlepši motocikl sajma EICMA 2019! Ovako je glasala mnogobrojna publika koja je punila hale Milan-Rho međunarodnog sajmišta u toku svih pet dana sajma.  Takmičenje 'Glasaj i osvoji najlepši motor sajma' organizovao je časopis Motociclismo u saradnji sa EICMA sajmom, a ove godine održano je po petnaesti put. Preko 14,500 entuzijasta dalo je svoj glas za Streetfighter V4. Novi super-naked zauzeo je prvo mesto sa 36.7% glasova - prilično ispred drugoplasiranog motocikla. Po dobijanju rezultata, 10. novembra, poslednjeg dana sajma, održana je ceremonija na MotoLive stage-u u prisustvu Giacomo Casartelli-ja, izvršnog direktora EICMA-e i glavnog i odgovornog urednika Motociclismo-a Federica Aliverti-ja koji je uručio prestižnu nagradu.  Ispred Ducati-ja nagradu je preuzeo Andrea Ferraresi, direktor Ducati Style centra, koji je tom prilikom izjavio:

'Izuzetno smo ponosni što smo osvojili ovu nagradu u takmičenju u kojem se svi proizvođači takmiče sa svojim najboljim motociklima, a kompletna publika EICMA, najvećeg sajma motocikala, daje svoje mišljenje!'


Show More LOADING... NO MORE ITEMS

PRATITE NAS

RACING I ISKUSTVO

RACING

ISKUSTVO

KONTAKT

Burnout d.o.o.

Bulevar Arsenija Čarnojevića 95A
11070 Novi Beograd (Srbija)
Tel. +381 11 3110 462
www.ducatiserbia.rs | info@ducatiserbia.rs
Koristimo kolačiće kako bismo optimizirali ovu veb stranicu i redovno je ažurirali prema Vašim potrebama. Kliknite na "Politika privatnosti" za detaljne informacije o upotrebi kolačića na ovoj web stranici. Ako kliknete na "Da, slažem se", kolačići će biti aktivirani. Ako ne želite da se kolačići aktiviraju, kliknite "Ne slažem se". Napominjemo da ukoliko ne odobrite upotrebu kolačića, njihovo blokiranje može da utiče na Vaše korisničko iskustvo i moguće je da Sajt neće ispravno funkcionisati.
Politika privatnosti Da, slažem se Ne slažem se