WSBK / Magny-Cours

World Superbike, Magny-Cours: Chaz Davies dva puta četvrti za Aruba.it Racing - Ducati tim, dok Álvaro Bautista zauzima peto mesto bez plasmana u drugoj trci.

Nažalost, piloti Aruba.it Racing - Ducati tima nisu uspeli u nameri da ostvare željene rezultate u Francuskoj etapi Superbike šampionata. Jonathan Rea poneo je peti put za redom titulu WSBK šampionata.

Davies je posle dva dana kiše zauzeo dva puta četvrto mesto na obe današnje trke koje su vožene na suvoj stazi. Posle dobre vožnje u Superpole trci, velški pilot je, vozeći istim tempom kao i predvodnici trke, učestvovao u udesu između Razgatiloglu-a i Bautiste. Ova nemila epizoda značila je da je Chaz izgubio dragocene sekunde koje više nije uspeo da nadoknadi.

Álvaro Bautista je liniju cilja na Superpole trci prešao na solidnom petom mestu ali je tokom druge trke bio prinuđen da prekine vožnju posle udesa sa Toprakom koji imao udes na trinaestoj krivini.

Na tabeli, Álvaro Bautista zauzeo je drugo mesto zaostajući 129 poena za Rea-om, dok je Chaz Davies ostao na sedmom mestu sa 223 poena.

Ducati i dalje zauzima drugo mesto među konstruktorima, a Aruba.it Racing - Ducati tim zauzima drugo mesto na plasmanu timova. 

World SBK putuje u Južnu Ameriku na pretposlednji događaj kalendara gde će se od 11. do 13. oktobra takmičiti na El Villicum stazi blizu San Juan-a.

Show More LOADING... NO MORE ITEMS

PRATITE NAS

RACING I ISKUSTVO

RACING

ISKUSTVO

KONTAKT

Burnout d.o.o.

Bulevar Arsenija Čarnojevića 95A
11070 Novi Beograd (Srbija)
Tel. +381 11 3110 462
www.ducatiserbia.rs | info@ducatiserbia.rs
Koristimo kolačiće kako bismo optimizirali ovu veb stranicu i redovno je ažurirali prema Vašim potrebama. Kliknite na "Politika privatnosti" za detaljne informacije o upotrebi kolačića na ovoj web stranici. Ako kliknete na "Da, slažem se", kolačići će biti aktivirani. Ako ne želite da se kolačići aktiviraju, kliknite "Ne slažem se". Napominjemo da ukoliko ne odobrite upotrebu kolačića, njihovo blokiranje može da utiče na Vaše korisničko iskustvo i moguće je da Sajt neće ispravno funkcionisati.
Politika privatnosti Da, slažem se Ne slažem se