Aukcija Panigale-a V4 25° Anniversario 916

Peti primerak Panigale-a V4 25° Anniversario 916 na aukciji u korist Carline Dunne fondacije

Panigale V4 916 5D500 01 Editorial img 1330x768

  • Panigale V4 25° Anniversario 916, sa serijskim brojem 5/500 biće predmet aukcije u čast Carline Dunne-a od 05. do 15. septembra. Svi prihodi biće donirani fondaciji Carline Dunne
  • Kožno trkačko odelo Chaz-a Davies-a sa Laguna Seca WSBK grafikom biće takođe deo fonda aukcije
  • Prihodi aukcije biće uplaćeni Carline Dunne fondaciji u cilju pomoći oko nabavke sredstava za prevenciju i rehabilitaciju ekstremnih sportista. 
Ducati najavljuje održavanje dobrotvorne aukcije u čast novoformirane Carline Dunne fondacije čiji je cilj čuvanje uspomene i nasledstva Ducati legende Carline-a Dunne-a. Među njegovim mnogim uspesima posebno se izdvajaju četiri titule na Pikes Peak International Hill Climb-u, a njegov prevremeni i nesrećni odlazak izazvao je šok širom sveta. Peti od svega petsto proizvedenih limitiranih Panigale V4 25° Anniversario 916  (broj pod kojim je Carline Dunne vozio) biće glavni predmet aukcije koja počinje 05. septembra i trajaće do 15. septembra. Motocikl je homologiran za američko tržište i procenjen je na 42,500 USD. Prihodi aukcije biće donirani novoformiranoj Carline Dunne fondaciji i služiće kao njen početni kapital. Trend aukcije moguće je pratiti na posebno kreiranoj eBay stranici, a finalna transakcija mora biti realizovana kroz bilo koje zastupništvo Ducati-ja u SAD.
Show More LOADING... NO MORE ITEMS

PRATITE NAS

RACING I ISKUSTVO

RACING

ISKUSTVO

KONTAKT

Burnout d.o.o.

Bulevar Arsenija Čarnojevića 95A
11070 Novi Beograd (Srbija)
Tel. +381 11 3110 462
www.ducatiserbia.rs | info@ducatiserbia.rs
Koristimo kolačiće kako bismo optimizirali ovu veb stranicu i redovno je ažurirali prema Vašim potrebama. Kliknite na "Politika privatnosti" za detaljne informacije o upotrebi kolačića na ovoj web stranici. Ako kliknete na "Da, slažem se", kolačići će biti aktivirani. Ako ne želite da se kolačići aktiviraju, kliknite "Ne slažem se". Napominjemo da ukoliko ne odobrite upotrebu kolačića, njihovo blokiranje može da utiče na Vaše korisničko iskustvo i moguće je da Sajt neće ispravno funkcionisati.
Politika privatnosti Da, slažem se Ne slažem se