MotoGP testiranje na Misanu

Vrelo letnje vreme, sunce tokom oba dana i temperatura od 45° C na stazi omogućili su timovima da izvedu ceo program bez prekidanja, ali i da testiraju nove opcije za gume koje je pripremio Michelin.
Drugo mesto na ukupnom plasmanu otišlo je Danilu Petrucci-ju, koji se fokusirao na set-up svog Desmosedici GP-a. Tokom oba dana, Petrucci je ukupno odvezao 71 krug, dok je najbolje vreme bilo 1’32.155 sa Extra Soft zadnjom gumom.
Posle udesa u Velikoj Britaniji, Dovizioso se vratio na stazu tokom ranog prepodneva prvog dana i odvezao je 37 krugova. Bez fizičkih poteškoća, nastavio je vožnju i tokom drugog dana odvezavši 81 krug. Najbolje vreme je bilo 1’33.499 i završio je testiranje na 17. mestu bez korišćenja Extra Soft zadnje gume.
Michele Pirro je takođe bio na stazi kao deo Ducati Test Team-a, a učestvovaće kao Wild-Card na trci na Misanu. Italijanovo najbolje vreme bilo je 1’33.254 i završio je testiranje na 15. mestu.
Show More LOADING... NO MORE ITEMS

PRATITE NAS

RACING I ISKUSTVO

RACING

ISKUSTVO

KONTAKT

Burnout d.o.o.

Bulevar Arsenija Čarnojevića 95A
11070 Novi Beograd (Srbija)
Tel. +381 11 3110 246
www.ducatiserbia.rs | info@ducatiserbia.rs
Koristimo kolačiće kako bismo optimizirali ovu veb stranicu i redovno je ažurirali prema Vašim potrebama. Kliknite na "Politika privatnosti" za detaljne informacije o upotrebi kolačića na ovoj web stranici. Ako kliknete na "Da, slažem se", kolačići će biti aktivirani. Ako ne želite da se kolačići aktiviraju, kliknite "Ne slažem se". Napominjemo da ukoliko ne odobrite upotrebu kolačića, njihovo blokiranje može da utiče na Vaše korisničko iskustvo i moguće je da Sajt neće ispravno funkcionisati.
Politika privatnosti Da, slažem se Ne slažem se