Otvoren fond podrške

Pikes Peak International Hill Climb i Ducati North America kreirali
GoFundMe račun kako bi podržali majku Karlina Dana.

Borgo Panigale, Bolonja, 4. juli 2019. godine – Nakon tragične smrti motocikliste tima Spider Grips Ducati 30. juna 2019. godine, na trci Broadmoor Pikes Peak International Hill Climb organizatori trke i Ducati North America kreirali su GoFundMe online fond za prikupljanje sredstava kako bi podržali Karlinovu majku, Romie, tokom ovih teških trenutaka. Njegov gubitak se oseća širom međunarodne zajednice motociklista i trkača. 

Inicijativa za prikupljanje sredstava, koja je počela donacijom od 932 dolara od strane rukovodstva PPIHC-a, ima za cilj da dostigne ukupno 100.932 dolara. Broj 932 predstavlja hipotetičko vreme (9 minuta i 32 sekunde) koje bi Karlin Dan postavio na putu ka novom rekordu, da nije bio žrtva tragičnog sudara nadomak ciljne linije.

Stranica za prikupljanje sredstava sadrži i POSLEDNJI video-blog Karlina Dana, koji je snimio dan pre trke, uz emocionalnu počast od strane njegovih konkurenata koju su mu odali tokom ceremonije dodele nagrada.

Zvanični GoFundMe račun za donacije i podršku možete pronaći ovde: https://www.gofundme.com/carlin-dunne-932

Show More LOADING... NO MORE ITEMS

PRATITE NAS

RACING I ISKUSTVO

RACING

KONTAKT

Burnout d.o.o.

Bulevar Arsenija Čarnojevića 95A
11070 Novi Beograd (Srbija)
Tel. +381 11 3110 246
Mob. +381 62 774 045
www.ducatiserbia.rs | info@ducatiserbia.rs
Koristimo kolačiće kako bismo optimizirali ovu veb stranicu i redovno je ažurirali prema Vašim potrebama. Kliknite na "Politika privatnosti" za detaljne informacije o upotrebi kolačića na ovoj web stranici. Ako kliknete na "Da, slažem se", kolačići će biti aktivirani. Ako ne želite da se kolačići aktiviraju, kliknite "Ne slažem se". Napominjemo da ukoliko ne odobrite upotrebu kolačića, njihovo blokiranje može da utiče na Vaše korisničko iskustvo i moguće je da Sajt neće ispravno funkcionisati.
Politika privatnosti Da, slažem se Ne slažem se