Servis i održavanje

Poveri servis svog Ducati-ja našim iskusnim profesionalcima i uz užitak u svakom kilometru koji može samo Ducati Service Official održavanje da ti pruži. Čak i da je u pitanju trivijalna popravka – savetujemo da biraš kvalitet i sigurnost koju pruža korišćenje originalnih Ducati delova. Bez kompromisa sa kvalitetom, sve do najsitnijih detalja.

Tehnička podrška

Više kilometara uz veće intervale – sve u cilju maksimalnog užitka u tvom Ducati-ju!

Servisni intervali za sve vrste servisa su produženi – čak i do 30.000 kilometara za Desmo Service.

Konstantno investiramo u tehničke obuke našeg tima. U našem servisu će te dočekati kompetentnost, ljubaznost i svi potrebni uređaji sa kojima smo u mogućnosti da izvršimo sve vrste intervencija, popravki i unapređenja kako bi tvoj Ducati u svakom trenutku bio na vrhuncu zadatka. Zahvaljujući našoj opremi za dijagnostiku, tvoj Ducati biće uvek ažuran uz maksimalne performanse.

Satisfakcija naših klijenata nam je na prvom mestu. Fokusirani smo ka pružanju maksimuma profesionalnosti i vrhunskom gostoprimstvu uz totalnu transparentnost.

Delovi i informacije

Savršen spoj kvaliteta i sigurnosti

Sačuvaj vrednost tvog Ducati-ja uz redovno održavanje i ugradnju originalnih rezervnih delova – jedinih delova koji garantuju maksimum efikasnosti i sigurnosti. Ducati Original Parts rezervni delovi predstavljaju rezultat pažljivog dizajna i rigoroznog testiranja – sve sa ciljem zadovoljavanja najviših standarda kvaliteta.

Stojimo ti na raspolaganju za sva tvoja pitanja, savete i porudžbine. Piši nam putem email-a, pozovi nas ili nam piši putem WhatsApp-a.

Transportno vozilo

Naš servis je u mogućnosti da vam pruži jednu važnu stvar: uštedu vremena.*

 

U potpunosti smo svesni značaja smanjenja utroška vremena u današnje doba i stoga nudimo uslugu kreiranu ‘po meri’ svakog klijenta koja ti omogućava da bez dolaska u naš servis održavaš svoje vozilo. U okviru usluge transporta vozila, naše osoblje preuzima motor na tvojoj adresi i vraća ga posle izvršene intervencije ili servisa, čime ostvarujemo značajnu uštedu vremena.

 

*uz prethodno zakazivanje i dokaz o izvršenom plaćanju

Produžena garancija

Ever Red je fabrički program produžene garancije koji ti omogućava da produžiš period trajanja garancije tvog motora za 12, 24 ili 36 meseci dodatno na redovni garantni period od dve godine.

 

Produžetak garancije se može ugovoriti najranije dva meseca od datuma kupovine vozila, pa sve do isteka trajanja garancije, a u okviru kilometraže od 20.000 kilometara. Provider garancije je CarGarantie Versicherungs AG – vodeći provider osiguranja vozila u Evropi već 50 godina.

 

Ever Red produžetak garancije nije ograničen kilometražom, a po isteku se može obnoviti u okviru programa Ever Red Plus 12. Dodatno, produžetak garancije vezan je za vozilo, a ne za vlasnika, kako bi u slučaju prodaje motor i dalje bio pokriven ugovorenim produžetkom garancije.

 

 

Ever Red Plus 12 se može ugovorit samo na vozilima koja poseduju kilometražu od minimalno 60.000 km i minimalno 5 godina starosti (od prve registracije). To je proizvod osiguravajućeg društva Car-Garantie Verischerungs AG i poseduje iste karakteristike kao Ever Red.

 

Ducati Serbia Service

Radno vreme

Ponedeljak - Petak od 10:00 do 18:00 / Subotom od 10:00 do 14:00

WhatsApp

+381 (66) 8016 457

Telefon

+381 (11) 3110 246

Adresa

Bulevar Arsenija Čarnojevića 95A

Zakaži termin
    Informacije u vezi privatnosti podataka

    Saglasan sam sa uslovima korišćenja sajta i upotrebe i obrade podataka u skladu sa važećim domaćim i međunarodnim propisima.