CENOVNIK MOTOCIKALA

Ovlašćeni distributer i serviser Ducati brenda za Srbiju i Crnu Goru
POGLEDAJTE CENE

VESTI

SERVIS

U sastavu Ducati centra na Novom Beogradu nalazi se i ovlašćeni Ducati Servis, jedini na teritoriji Srbije i Crne Gore. Ducati Servis je opremljen najsavremenijom tehnologijom za pružanje kompletne dijagnostičke i servisne usluge.

SERVISNI I TRANSPORTNI KOMBI

Od sada u ponudi imamo kompletno opremljeno vozilo za transport motocikala kao i za pružanje servisnih usluga na stazi. Na raspolaganju smo Vam gde god da se zadesite. Doći ćemo po Vas u svim vremenskim prilikama, na bilo kojoj lokaciji.

VIRTUALNA TURA KROZ SALON U BEOGRADU

ODEĆA

Diskretni komadi, pogodni za svakodnevni, ležerni izgled, dizajnirani su sa velikom pažnjom na detalje, i kreirani kako bi ti garantovali zaštitu u vožnji i na gradskim stazama. Odabrali smo za tebe kompletan look, koji će te pretvoriti u savršenog, urbanog Kentaura...

OPREMA

U našem showroom-u možeš pronaći svu vrstu opreme za kompletiranje tvog motora. Odaberi između opreme za touring, izduvnog sistema, šasije i kočionih sistema, odeće Scamle, opreme za tvoju gražu i još mnogo toga. Ukoliko ti treba specifična oprema uvek je možeš naručiti!

ISKUSTVO

Za sve one koji vole turizam, a koji se ne odriču bezbednosti, kao i one koji radije biraju stazu, Ducati nudi mogućnost da rade ono što najviše vole: da žive pravu emociju vožnje. Konsultuj kalendar 2017, i odaberi datum koji želiš, a Ducati te čeka sa svojim novinama!

RACING I ISKUSTVO

RACING

KONTAKT

Burnout d.o.o.

Bulevar Arsenija Čarnojevića 95A
11070 Novi Beograd (Srbija)
Tel. +381 11 3110246
Mob. +381 62 774045
www.ducatiserbia.rs | info@ducatiserbia.rs