Staro za novo
Zahtev za ponudu

Desert Sled

Zapremina: 803 cc

Snaga: 73 KS (53,6 kW)

Obrtni momenat: 6,7 kgm (66,2 Nm)

Težina bez tečnosti: 193 kg

Visina sedišta: 860 mm (840 mm)

Cena od 12.800€

Desert Sled

Još više off-road.
Još više Scrambler.

 

#Joyvolution!

Esencijalan ali veličanstven. Scrambler Desert Sled je savršen motor za sve koji žele da napuste asfalt i pođu manje utabanim putevima. Inspirisani pustinjama i planinama Kalifornije, kreirali smo motor koji predstavlja savršenu mešavinu off-road sveta i Scrambler lifestyle-a.

Nova ‘Sparkling Blue’ grafika sa crvenim i belim detaljima je omaž Enduro motociklima osamdesetih i zajedno sa zlatnim felnama i klasičnim crnim ramom dodatno naglašavaju off-road karakter novog Desert Sleda.

Prednji far sa staklenim sočivom i DRL funkcijom omogućavaju još bolju vidljivost. Povišen prednji blatobran i proširen zadnji blatobran zajedno sa povišenim nosačem tablice dodatno olakšavaju off-road vožnju. Pored toga, Scrambler Desert Sled dolazi opremljen sa upravljačem sa varijabilnim sekcijama i crossbar-om kao i Kabaya podesivim vešanjem sa viljuškom prečnika 46 mm i hodom od 200mm.

 

  Dostupan u verziji sa 35kW.

 

SERIJSKA OPREMA

  • Čelični tank sa zamenjivim aluminijumskim bočnim panelima, LED prednji far sa DRL funkcijom i zamenjivim aluminijumskim ramom sa difuzijom svetla, LED pokazivači pravca, LCD instrumentacija sa pokazivačem stepena prenosa i nivoa goriva i zamenjivim aluminijumskim ramom, pregrada za stvari ispod sedišta sa USB ulazom, ABS cornering, mašinski obrađene aluminijumske pokrivke lanca, crne glave motora
  • Upravljač od aluminijuma sa varijabilnim sekcijama, povišen prednji blatobran, proširen zadnji blatobran, povišen nosač tablice

Zapremina: 803 cc

Snaga: 73 KS (53,6 kW)

Obrtni momenat: 6,7 kgm (66,2 Nm)

Težina bez tečnosti: 193 kg

Visina sedišta: 860 mm (840 mm)

Cena od 12.800€